FREE shipping & returns | 30 day return policy

Berichtje van ons

Lieve lezers/volgers een paar maanden geleden zijn Rosanne en ik begonnen met het verwezenlijken van onze droom. Dit is tot nu toe echt een avontuur geweest en we hebben al zoveel geleerd. Ook zijn er nieuwe dromen bijgekomen ;). Maar sommige dingen kunnen helaas niet voor altijd doorgaan, dus daarom hebben Rosanne en ik besloten te stoppen…

…met 2x per week een blog te posten! Haha, niks ernstigs dus, we houden gewoon van een beetje drama ;). Roos en ik zitten nu in een drukke periode waarin veel gebeurd, ook al lijkt het soms niet zo voor jullie. Maar nu de ontwerpen realiteit worden, zijn wij weer druk met andere dingen uitzoeken en leren. Denk hierbij aan marketingplannen, het ontwerpen van de webshop en nog zoveel andere kleine (maar belangrijke) dingen. Dat is misschien niet altijd even spannend om over te schrijven, maar wel dingen erbij horen en hier willen we ons goed op focussen. We willen namelijk wel meteen knallen volgend jaar!

Helaas kunnen we niet genoeg aandacht geven aan die belangrijke zaken als we daarnaast nog 2x per week een blog posten. We hebben namelijk ook nog een baan naast dit en we merken dat de blogs steeds meer een dingetje worden van ‘oh ja dat moeten we ook nog even doen’ en daar worden de blogs ook niet beter van… Dus vandaar dat we hebben besloten om vanaf nu nog maar 1x per week een blog te posten met (hopelijk) leuke updates!

Als jullie meer willen weten over een bepaald onderwerp van duurzaamheid of fashion kan je het ons altijd laten weten. Wij zijn nog steeds erg nieuwsgierig en willen blijven leren.

Veel liefs van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published.