FREE shipping & returns | 30 day return policy

Style inspiration: De Daffodil rok

Hi guys! Deze week introduceer ik een nieuwe categorie van onze blogs: style inspiration.In deze categorie belichten we items van de collectie van Roses & Lilies en laten we zien hoe we dit het liefst stylen.

Schoolgirl outfit Daffodil skirt

Deze week ging ik voor de ‘school girl’ outfit. Ik draag ik de Daffodil rok van Roses & Lilies in het wit. Dit rokje is gemaakt van 100% TENCEL™ Lyocell. De stof is superzacht en hij is erg makkelijk aan te doen met de twee knoopjes aan de binnenkant. De asymmetrische look maakt een outfit al snel af.

Boven de rok draag ik mijn blauwe oversized trui, waarvan ik het merk niet meer weet helaas. Onderhand is de print er al helemaal afgewassen, maar toch is het mijn favoriete trui 🙂 Hij is lekker oversized en zit super lekker. 

Daaronder draag ik een witte turtleneck van Nago. Een ander leuk duurzaam merkje waar ik afgelopen winter op struinde. Om de outfit compleet te maken draag ik sieraden van Rosefield en Hey Harper

Lees ook: R&L nieuws #3 – het verkopen van de kleding

Detail foto witte rok
Duurzame witte rok van Tencel
Witte rok met trui outfit

De daffodil rok is te vinden via deze link: White Daffodil skirt

1 reply on “Style inspiration: De Daffodil rok”

Leave a Reply

Your email address will not be published.