FREE shipping & returns | 30 day return policy

R&L Nieuws #4 – Deel twee van onze lente/zomercollectie

Het is alweer 3 weken geleden dat we voor het laatst een blog over R&L nieuws hebben geschreven, dus ik vond het wel weer tijd voor een update. Deel twee van onze lente/zomercollectie komt bijna in zicht, we gaan nieuwe samenwerkingen aan en we gaan binnenkort onze nieuwe campagne shooten.

Lees ook: Fashion Revolution Week

Bezoek kasteel

Vorige week hebben Suus en ik een locatie bezocht waar wij mogelijk onze volgende campagne gaan filmen voor het tweede deel van de lente/zomercollectie. Het is een prachtig kasteel in Brabant. Het heeft enorm veel land en daarnaast een hele mooie bloementuin waar wij vooral gebruik van zullen maken. Deze shoot is over twee weken alweer. Ik heb hier weer erg veel zin in en kijk uit naar het resultaat, alleen hoop ik dat het iets warmer mag zijn dan tijdens de vorige shoot 😉

Bezoek kasteel Geldorp

Nieuwe content

Daarnaast zijn we vorige week ook druk geweest met het schieten van nieuwe foto’s voor onze socials. We waren alweer bijna uit al onze campagnefoto’s en de nieuwe campagnefoto’s zullen dus pas over 2 of 3 weken verschijnen, dus voor in de tussentijd wilde we wat nieuwe content maken. Dus met de camera en kleding onder onze armen hebben we nieuwe foto’s voor Roses & Lilies gemaakt. 

Deel twee van onze lente/zomercollectie

Project Cece

Ander erg leuk nieuws is dat Roses & Lilies samen gaat werken met twee grote duurzame merken. Een daarvan is Project Cece. De grootste duurzame mode aggregator van Nederland. Project Cece is een platform voor duurzame mode. Alle duurzame merken kan je gemakkelijk vinden op 1 plek. Wij komen binnenkort tussen alle andere duurzame merken op de website van Project Cece te staan. Hoe leuk is dat!

Komende weken zijn wij dus druk bezig met deel 2 van de lente/zomercollectie. Ik ben erg benieuwd wat jullie daarvan gaan vinden. Ook de herfst/wintercollectie komt alweer in zicht. Eind mei gaan wij daarvoor met het atelier werken aan de nieuwe samples. 

1 reply on “R&L Nieuws #4 – Deel twee van onze lente/zomercollectie”

Leave a Reply

Your email address will not be published.