FREE shipping & returns | 30 day return policy

4x duurzame jassen voor de herfst/winter

De 4 leukste duurzame jassen voor de herfst en winter.

Ik hoop dat we in de rest van deze maand en in september nog wat betere zomerdagen tegemoet komen. Het mag van mij nog wel wat zonniger. Ik ben namelijk nog helemaal niet klaar voor herfstig weer. Om je kledingkast hier wel gereed voor te maken deel ik 4 duurzame jassen voor de herfst/winter die je warm zullen houden komende herfst/winter. 

duurzame jassen voor de herfst

Lees ook: De 4 leukste merken voor duurzame zomerschoenen

Duurzame jassen voor de herfst/winter

Embassy of Bricks and Logs

Embassy of Bricks and Logs in opgericht in 2015 door Niko Vatheuer. Samen met zijn vrouw Anna, een modefotograaf wilde ze de mode-industrie op een andere manier aanpakken. Een eigentijds modemerk met hoge esthetische en ethische normen. 

“The goal is to make a great product that wins people over – and then make it as sustainable as possible.”

Embassy of Bricks and Logs

Het belangrijkste doel voor het team is om een ontwerp te maken dat mensen aanspreekt en adoreren. Vervolgens zoeken ze het meest duurzame materiaal erbij dat niet inlevert op kwaliteit. 

Teym

Teym is een Nederlands jassenmerk dat zich richt op één klassieker per keer, zodat ze bij de jassen alle aandacht kunnen geven aan fit en functionaliteit. Op deze manier ontwerpen ze tijdloze jassen die lang mee gaan. 

Het ontwerp wordt ontwikkeld in Amsterdam en laten het vervolgens ontwikkelen in Europa. 

“A healthy work environment and fair wage for the people we work with are a must, not a plus. Made in Europe only.”

Teym

De producten van Teym staan garant voor uitstekend design, deskundig kwaliteit, eerlijke productie en een eerlijke prijs. 

Filippa K

In 1993 richtte Filippa Knutsson het merk op met het idee dat aankleden stressvrij moest zijn. Ze wilde simpele en praktische kleding ontwerpen dat niet in de weg stond van stijl en comfort. 

“we interpret fashion into wearable, aesthetically-balanced pieces that stand the test of time.”

“We interpret fashion into wearable, aesthetically-balanced pieces that stand the test of time”

Filippa K

De kledingstukken zijn geïnspireerd op het gemak van de jaren 90, maar dan opnieuw ontwikkeld in een moderne levensstijl. Door onnodige frutsels en details achterwege te laten wordt er een kalme uitstraling gecreëerd waar niet snel op uitgekeken wordt. Wat bijdraagt aan een duurzame garderobe. 

Maium

Maium is ontstaan door twee vrienden die zagen dat regenjassen stijl en functionaliteit miste. Het doel was om jassen te ontwerpen die zich kunnen aanpassen aan onvoorspelbaar weer en een druk leven. De trendy jassen tover je in een handomdraai om tot een poncho die je goed droog houdt tegen de regen. 

“Onze beweging is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid en creëert een omgeving waarin we altijd na moeten blijven denken over de omgang met onze planeet.”

Wat zijn jouw favoriete jassen merken? Laat ze achter in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published.