FREE shipping & returns | 30 day return policy

Let’s meet!

Hi!

Wat leuk dat we je hier tegenkomen! Dit is onze eerste post ooit, dus excuses als het misschien niet helemaal lekker loopt, maar we zijn super enthousiast om te beginnen dus let’s go!!!

We beginnen onze eerste blog met een voorstel rondje, want het is wel zo leuk dat je weet wie er achter deze tekstjes zitten en waarom we dit doen. Onze namen zijn Rosanne en Susan, beiden 22 jaar oud. Rosanne komt uit Pijnacker, maar is net verhuisd naar haar nieuwe huisje in Rotterdam. Ik kom uit Den Haag (Ypenburg) en woon nu nog steeds in Den Haag, maar dan wel in het centrum.

Studie

We kennen elkaar al best wel een tijdje, want we hebben elkaar leren kennen op de middelbare school. Daarna zijn we allebei een andere studie gaan doen. Rosanne deed Communicatie & Multimedia Design en ik deed Leisure & Eventmanagement. Allebei in Rotterdam en heel toevallig stonden onze scholen naast elkaar. Ondertussen hebben we allebei onze bachelor behaald, YAY!

Hoe kwam dit tot stand?

Zoals ik al zei hebben we nu allebei onze bachelor. Ik (Susan) heb vorig jaar (juni 2019) mijn diploma behaald en ben sinds die tijd zoekende in wat ik wil, hier en daar wat gesolliciteerd, maar dit heeft helaas nog niks opgeleverd. Ik heb altijd de neiging gehad om een eigen bedrijfje te beginnen, maar wist nooit zo goed in wat. Toen Rosanne afgelopen februari (2020) haar diploma behaalde heb ik haar een berichtje gestuurd (meer als een grapje) dat we nu samen iets moesten beginnen. Dit bleek uiteindelijke hele leuke ideeën op te leveren. Hier werden we zo enthousiast van dat dit zijn gaan uitvoeren en nu zitten we hier. Schrijven we onze eerste blog 🙂

Waarom deze blog?

Je zal nu wel denken, oke leuk weer een blog. Maar deze blog is het begin van iets veel groters. Onze droom is namelijk om een eigen kledinglijn te creëren. Niet zomaar een, maar een duurzame en vegan kledinglijn. Rosanne heeft tijdens haar opleiding projecten gedaan waarbij ze kleding is gaan onderzoeken en kwam er zo achter hoe vervuilend de mode-industrie is. Hierover vertelde ze aan mij en onze andere vrienden. Uiteraard schrok ik van haar bevindingen. We kopen kleding sindsdien een stuk bewuster of zelfs tweedehands. Al is het nog erg lastig om te weten waar je nou goed aan doet. Hoe vervuilend deze industrie is zullen we in een andere post wat uitgebreider bespreken. Aangezien we beiden van jongs af aan altijd al iets met mode wilde doen (ookal zeggen onze studies iets anders) besloten we om ons steentje bij te dragen om de problemen in de mode-industrie te verhelpen waarbij we toch onze liefde voor mode kwijt kunnen. Met deze blog willen we jullie meenemen in ons avontuur naar onze eerste eigen duurzame kledinglijn en tegelijkertijd meer aandacht creëren voor de problematiek van de industrie.

Tot snel!

Xoxo

Rosanne en Susan

Leave a Reply

Your email address will not be published.