FREE shipping & returns | 30 day return policy

R&L Nieuws #5 – zomercollectie deel 2

Whooo! De zomercollectie deel 2 van Roses & Lilies is live! Wat is jouw favoriet? Afgelopen weken zijn wij hard bezig geweest met de laatste puntjes op de i voor SS ‘21 deel 2.

Campagne video en foto’s

Voor de nieuwe items moesten er natuurlijk weer mooie foto’s en video’s gemaakt worden. Dit keer zijn we naar de Binnentuin in Bleiswijk gegaan. Al waren de plannen wel heel anders. Ons eerste idee was om een mooie campagne te maken bij kasteel Geldrop, een prachtige en sprookjesachtige locatie. Hier waren we ook eerder op locatie onderzoek. Helaas gooide het weer roet in het eten. Deze maand mei hebben we nog niet echt geluk gehad met het weer. Hierom zijn we op het laatste moment van locatie geswitched. De locatie in Bleiswijk was ook erg mooi. We hebben hele mooie foto’s en video’s kunnen maken. 

Net als de vorige campagnevideo en -foto’s hebben we dit keer wederom samengewerkt met Bergfilms

De stoffen

In deze drop zitten enkele stoffen die we ook in de vorige drop hebben gebruikt, zoals Lenzing™ EcoVero™ en TENCEL™ Lyocell, maar ook hebben we nieuwe stoffen. De Lotus short is gemaakt van 100% linnen; een duurzame stof gemaakt van de vlasplant. Een fijne zomerse stof. De New Moon jurk en de Phoenix rokken zijn gemaakt van Cupro. Deze stof voelt ontzettend zacht aan. Er zit ook een mooie glans op, vergelijkbaar met zijde. 

Lees ook: De 4 stoffen uit de eerste collectie

Zomercollectie deel 2

SS ‘21 deel 2 van de collectie is meer gericht op de zomer. “A new beginning” van de zomer. Zo hebben alle items wederom een naam dat hiermee te maken heeft. Spring, Phoenix, New Moon, Lotus, Daylight en Celebration. Allemaal hebben ze op een of andere manier wel iets te maken met een nieuw begin.

Groningen

Op het moment dat ik deze blog aan het schrijven ben zitten Susan en ik met vriendinnen in Groningen. Een soort business trip en girls trip gecombineerd. De zomercollectie staat nét online, maar wij zijn samen met het atelier alweer hard aan de slag met de samples van FW ‘21. 

1 reply on “R&L Nieuws #5 – zomercollectie deel 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.