FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 22

Het aftellen is nu serieus begonnen! Oké, de teller staat op 89 dagen wat misschien nog wel veel lijkt, maar wij voelen de spanning steeds meer. Vorige week had Rosanne een hoop te vertellen en ook heel spannend nieuws! Vandaag zal ik jullie op de hoogte brengen van afgelopen week.

Nieuw logo

Rosanne is de afgelopen week druk bezig geweest met het ontwerpen van een new & improved huisstijl. Met een beetje hulp van Harvey (vriend van Roos), hebben we een heel tof nieuw logo erbij (al zeg ik het zelf ;)). We wilde het een beetje opleuken en wat extra’s toevoegen zodat we wat meer ruimte kregen om met ons eigen logo te spelen voor verschillende uitingen. Zoals Rosanne ook al aangaf merkte we bij het ontwerpen van bijv. stickers, hangtags en labels dat er toch nog wat ontbrak. Dus hierbij onze nieuwe huisstijl!

Samples

Het hoge woord was eruit. De eerste proefversies van onze ontwerpen wordt gemaakt! Dit is voor ons heel spannend. We willen het allerbeste kunnen aanbieden, maar aangezien wij de kleding niet zelf kunnen maken, ligt het voor een deel buiten onze macht. Afgelopen week ben ik wel een paar keer wakker geschrokken met gedachtes als: wordt het wel zoals we hadden bedacht? En wat als het helemaal mis gaat? En komt het wel op tijd allemaal? Je kan je misschien wel voorstellen dat dat niet heel relaxt wakker worden is. Maar toen op zaterdagmiddag werd er een pakketje geleverd bij Rosanne van het atelier! Super enthousiast waren we. We zouden eindelijk de kleding zien! Helaas was ik aan het werk bij en kon er niet gelijk bij zijn, maar Rosanne stuurde natuurlijk wel meteen foto’s. Ik moet zeggen dat er nog wat gemengde gevoelens naar boven kwamen toen ik de foto’s zag. Ten eerste bleken het maar 3 items te zijn. Dit was erg jammer, we hadden gehoopt wat meer te kunnen zien. We wilden graag deze week in onze eigen kleding gaan paraderen. Ten tweede waren 2 van de 3 items nog niet echt wat we bedacht hadden. Wel zijn we heel blij met de kwaliteit. De afwerkingen zien er goed uit en de kwaliteit van de stoffen is echt super mooi. Ik denk dat jullie het hier wel met mij eens gaan zijn ;). Over een van de items had ik vooraf een beetje mijn twijfels ook qua stof die wij hadden uitgekozen, maar deze is zó mooi geworden! Alle twijfels zijn weg en ben zelfs een beetje verliefd… Dit wordt een lieveling, ik weet het zeker! Het was dus nog niet helemaal wat we verwacht hadden en we hoopten al meer te kunnen vertellen deze week, maar het moet nog even op zich laten wachten. Deze week zullen de rest van items af zijn dus volgende week meer hierover.

Het is momenteel nog erg spannend en we hopen snel door te kunnen naar de productie. Echter willen we ook niks overhaasten en produceren waar we niet 100% achter staan. Kwaliteit is immers prioriteit nummer 1. Als dat betekent dat we dan nog iets langer moeten wachten, nemen we dat maar voor lief. We laten jullie snel meer weten! Oh en als je je nog afvroeg wat we met de kleine knoopjes hebben gedaan die we wilde stofferen. Die hebben we naar de kleermaker gebracht ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.