FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 26

Week 26 en de teller staat op 60 dagen. Als je onze vorige update hebt gelezen dan weet je dat we vorige week hadden besloten om te stoppen met het atelier waar we contact mee hadden. Zij zouden alles van a tot z voor ons regelen wat betreft het maken van de ontwerpen. Dus het was nogal iets om te besluiten deze samenwerking stop te zetten. En met de tijd die doortikt, werd het alleen maar spannender en stressvoller. Ook vertelde Rosanne vorige week dat we direct op zoek zijn gegaan naar andere opties die ons eventueel kunnen helpen. Daar zijn we afgelopen week druk mee bezig geweest en daar zal ik jullie wat meer over vertellen.

Belletje hier, belletje daar

Ons oog was op een aantal opties gevallen, we hadden namelijk een oproep gedaan op een Facebook-pagina en hier kregen we reactie op van een afstudeer studente. Dit leek ons erg leuk en hebben besloten om daarmee een video-call in te plannen. Uit de afspraak bleek dat zij pas eind februari tijd voor ons had en dus te laat voor ons. Wel was het een goed gesprek en we houden haar zeker in ons achterhoofd voor eventuele volgende projecten. De volgende belafspraak deden we terwijl we onderweg waren naar onze derde afspraak die dag. Ja, echte multitaskers zijn wij ;). Deze afspraak was met iemand die 3D patronen maakt. Dit zag er heel gaaf uit en ook dit gesprek ging erg goed. Doordat het 3D patronen zijn kun je meteen op een avatar zien hoe het ontwerp eruit komt te zien. Op deze manier kun je de patronen al aanpassen zonder eerst een sample te hoeven maken. Dit kon allemaal redelijk snel en dat was voor ons zeker een pluspunt. Met die informatie gingen wij aan onze derde gesprek beginnen van de dag.

Licht aan het eind van de tunnel

Onze laatste afspraak vond plaats bij een atelier in Groningen. Ja echt, Groningen. Ons elektrische autootje vond dit ook best ver, waardoor we op de heen- en terugweg een aantal keer hebben moeten laden, máár de reis was het waard. We hebben hier gepraat over de mogelijkheden en het werd wel duidelijk dat onze deadline misschien wel zal moeten worden aangepast. Hier gingen wij ook wel van uit, aangezien alles zo is uitgelopen. Dit atelier doet aan sample dagen. Op zo’n dag maken zij direct, waar wij bij zijn, de patronen en samples. Omdat wij er dus bij zijn heel de dag, kunnen we de samples meteen passen en eventuele aanpassingen doorgeven. Het atelier gaat er dan weer mee aan de slag en gaat door totdat het is zoals gewenst. Dit klonk voor ons heel aantrekkelijk, want zo gaat het proces veel sneller en dat is natuurlijk wat wij willen! Het enige nadeel is dat het atelier best vol zat en de eerstvolgende sample dag na 10 februari gepland kon worden… Maaar wij hebben een klein gelukje, want er is iemand in hun planning uitgevallen, waardoor wij volgende week maandag al de eerste sample dag kunnen doen! Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Ook al hadden wij iemand gevonden die ons al eerder kon helpen met de patronen, vinden wij het erg fijn om al het werk bij een partij onder te kunnen brengen. Dus, volgende week weer een ritje naar Groningen en gaan we hopelijk met een aantal goede samples naar huis!

Vanaf nu hopen we echt door te kunnen pakken en niet al te veel misstanden meer tegen te komen. Voor nu hebben we in ieder geval weer goede hoop en vertrouwen in dit nieuwe atelier. Hopelijk kunnen we jullie dan volgende week echt wat meer laten zien van de samples!

Leave a Reply

Your email address will not be published.