FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 28

Inmiddels zitten we in de 29e week van ons avontuur. De week waarin volgens de oorspronkelijke planning de productie af moest zijn. Zoals jullie weten is dit niet het geval en is de productie ook nog niet eens begonnen. Maar Rosanne en ik zijn druk bezig om toch alles nog te realiseren voordat die teller op 0 staat!

De afgelopen week zijn we niet naar het atelier gegaan voor een sample dag. Ze hadden helaas geen plek meer, wat we al wisten, want bij de vorige afspraak daar vertelden zij al dat de eerstvolgende keer 6 februari zou zijn. Jammer, maar niks aan te doen. Toch proberen we er dit keer wat meer achteraan te zitten, dan de vorige keer. We hebben er nu al van geleerd haha. Het atelier gaf al aan dat het mogelijk was dat er afspraken zouden uitvallen en dat zij ons daarvan op de hoogte zouden stellen. Maar deze week hadden we nog geen berichtje gekregen, dus heeft Rosanne er zelf maar naar gevraagd, want als jij iets graag wilt, zal je er zelf achteraan moeten gaan. Roos stuurde op maandag een bericht met de vraag of er inmiddels al eerder een plekje vrij is dan 6 februari. We kregen goed gelukkig goed nieuws! Er was een week eerder, op 26 januari een plekje vrij gekomen! Hier waren we natuurlijk super blij want iedere dag telt. Dus stuurde we terug, dat wij dan konden (duh!) en dat ze het maar moesten laten weten als er nog eerder plek vrijkomt. Een paar minuten later kregen we nog beter nieuws. Er was nog een week eerder op 19 januari een dag vrijgekomen! Dit was natuurlijk helemaal top. Dus we gaan volgende week weer richting Groningen met alle stoffen, want die zijn nu ook binnen ;). We hebben er super veel zin in en hebben onszelf erop gedramd om meer foto’s te maken, zodat we jullie ook wat meer kunnen laten zien.

De productie van de kleding is natuurlijk mega belangrijk, als niet het belangrijkst. Toch willen we daarnaast ook voldoende aandacht geven aan de marketing en branding. Roos en ik hebben gemerkt dat we dit erg leuk vinden om te doen en ook wel op ideetjes komen, maar daar blijft het een beetje bij. We hebben allebei niet genoeg kennis op dit moment van marketing. Daarom hebben we besloten dit uit te besteden, de afgelopen week zijn we druk in de weer geweest met verschillende marketing- en mediabedrijven die ons wellicht kunnen helpen. Tot nu toe hebben we best wel wat positieve gesprekken gehad, maar hebben nog niet echt een keuze kunnen maken. Ook hier zit wat druk achter, omdat de lancering al in maart is, maar de verschillende bedrijven gaven aan dit voor hen nog wel voldoende tijd is. Gelukkig! Aankomende week zullen wij nog wat meer gesprekken voeren en hopelijk komen we zo tot het juiste bedrijf dat goed bij ons past.

Verder hebben wij de afgelopen week ook onze fournituren gekocht… eindelijk haha. We zijn nu al een aantal keer naar de groothandel gegaan en hebben hier ook meerdere keren over geschreven, maar deze week was het moment dan echt daar. We hebben definitieve beslissingen gemaakt over de fournituren. Hier en daar zijn ontwerpen een klein beetje aangepast, dus zijn we ook weer opnieuw gaan kijken naar de fournituren. Daarnaast hebben we ook de merklabels, hangtags en was labels besteld. Het begint steeds echter te worden :).

De komende week zullen we ons bezighouden met enkele randzaken, zoals een boekhouder zoeken, verzekeringen uitzoeken en verder met marketing/mediabedrijven in gesprek gaan. Maar we kijken natuurlijk het meest uit naar dinsdag! Tot volgende week met hopelijk meer sneak peeks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.