FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 30

Deze week komt de blog een dagje later, excuus! We hadden gister een drukke en lange dag en ik wilde die dag nog wel goed meenemen in deze blog, vandaar. Dus bij deze de ontwikkelingen van afgelopen week.

Zoals je kon lezen in de vorige blog hadden we vorige week een sample dag in Groningen. Gelukkig waren er toen weer wat samples af en we besloten om deze mee naar huis te nemen. Op deze manier konden we het al goed aan onze naasten laten zien. Eerst had Rosanne ze meegenomen naar huis, maar ik heb ze in de loop van de week bij haar opgehaald om het ook aan mijn thuisfront te laten zien. De reacties waren heel enthousiast en dit maakte mij enorm blij. Als je zo hard werkt aan iets en dat wordt dan ook gezien in het eindresultaat dan geeft dat een enorm goed gevoel. Het werd nog iets leuker, want afgelopen zaterdag was mijn verjaardag. Een heel bijzondere verjaardag vanwege COVID-19, maar ook een heel bijzondere omdat ik voor het eerst een eigen ontwerp aan had! Ik ben naar mijn ouders gegaan om daar te eten en had een van onze jurken aan die ook in de eerste drop te koop zal zijn. Het voelde zo goed om het eindproduct aan te hebben en het ook buiten het atelier te dragen. Ik was er erg blij mee en kan niet wachten om het aan jullie allemaal te kunnen laten zien!

Toen ik dat jurkje aankon moet ik zeggen dat dat mij wel weer duwtje in de goede richting heeft gegeven. Zoals we eerder hebben gezegd is onze hele planning overhoop en dit brengt zo zijn stress met zich mee. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik er af en toe negatief over na begon te denken en echt dacht dat het allemaal niet meer zou lukken. Maar toen ik dat jurkje aan had gaf dat mij weer frisse energie. Dat is maar goed ook, want er moet nogal wat gebeuren haha.

Deze dinsdag stond er weer een sample dag op de planning. Ondanks dat ik weer frisse energie had gekregen voelde ik ook weer een beetje spanning. Wat zullen we te horen krijgen? Zal het allemaal goed zijn gegaan? Kunnen we weer wat mee naar huis nemen? Toen we aankwamen was Dammika klaar met een van de broeken en hier keek ik echt naar uit. Ik kon hem meteen passen en wat blijkt… hij zat in een keer goed! Dit was een goed begin van de dag. Vervolgens ging de patroonmaker door met het volgende item. Hier was hij best lang mee bezig en toen het eenmaal af was bleek het ontwerp niet te kloppen. Helaas toch nog een teleurstelling. We zullen nog even geduld moeten hebben voor de laatste paar ontwerpen. Op 10 en 11 februari gaan zij weer aan de slag voor ons en dan moet toch wel echt alles af zijn. Dus voor nu gaan we daarop hopen.

Een van de reden waarom wij dan de ontwerpen echt af willen hebben is omdat alle ontwerpen ook nog vastgelegd moeten worden voor de webshop. We willen natuurlijk wel alles zo mooi mogelijk presenteren aan jullie. Het liefst laten we ook nog een campagnevideo en foto’s van de collectie, maar hier moeten we ons nog goed voor oriënteren om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer jullie de volledige collectie kunnen zien hebben we nog niet besloten. Maar we weten wel dat het niet lang meer duurt. Houd onze socials in de gaten voor sneak peeks.

1 reply on “What’s new – week 30”

Leave a Reply

Your email address will not be published.