FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 33

Wooeeh! Alle samples van de eerste drop zijn af! Afgelopen donderdag waren we voor de laatste sampledag bij het atelier en zijn de laatste aanpassingen gemaakt voor de body, de rok en de jumpsuit. Ze zijn zo ontzettend leuk geworden! Het is bijna zover. Jullie krijgen bijna te zien waar wij de afgelopen maanden zo hard aan hebben gewerkt. 

Koude reis

Donderdagochtend moesten we vroeg op om een beetje op tijd in Groningen te zijn. Susan waarschuwde me al dat het laden van het elektrische autootje niet zo snel zou gaan als normaal en de stroom van de auto sneller op zou gaan door de kou. Dit was helaas ook echt zo. We hebben halverwege denk ik wel een uur aan de laadpaal moeten staan, maar gelukkig lukte het vervolgens om in een keer door te rijden. Door het lange laden hadden we al uitgerekend dat we om 4 uur weer in Groningen weg moesten gaan, zodat we voor de avondklok weer binnen konden zijn. 

Nieuwe samples

Toen we bij het atelier aankwamen waren de body en de jumpsuit al af. Dat was een aangename verrassing. De body zat nog iets te ruim bij mijn taille. Het is een stof met een klein beetje rek, dus die mag wel goed aansluiten op het lichaam. Het bovenstukje van de body was wel gelijk helemaal goed. 

Vervolgens het ik de jumpsuit gepast. Deze zat heel erg mooi en de kleur was ook super leuk! De jumpsuit hebben we in een mosterdkleur, dus we waren van te voren bang of deze kleur niet te veel zou zijn. Gelukkig is dit niet het geval. Tuurlijk, het is een opvallende kleur (wij houden ook wel van opvallen), maar het is niet ‘too much’. We hadden echter nog wel aanpassingen voor de jumpsuit. Wij hadden in onze schetsen gekozen voor ‘slit sleeve’ mouwtjes. Dit hebben we toch aangepast naar dichte mouwen, want dit zag er bij de sample een beetje raar uit. Alsof het niet helemaal klopte. Ook hebben we ervoor gekozen om de jumpsuit ietsje lager uit te snijden. Omdat je nu geen blote armen meer hebt vonden we het mooi als de hals wat meer zichtbaar zou worden. Het moest niet te ‘dicht’ worden. Het is tenslotte een jumpsuit voor in de lente. 

De patroonmaker ging hier weer mee aan de slag. Hij was vrij snel weer klaar met de body, want die hoefde alleen maar ingenomen te worden. Ook de rok was snel klaar. Van de rok was bij het vorige atelier al een sample gemaakt, echter besloten we hieruit om hem iets aan te passen. De rok en de body waren nu helemaal goed. 

De jumpsuit blijkt toch een ingewikkeld item te zijn. De patroonmaker was hier wat langer mee bezig door alle details. Toen hij uiteindelijk klaar was waren we ook erg blij met het eindresultaat. Het is een goede beslissing geweest om de mouwtjes dicht te maken. 

Uiteindelijk gingen we om vijf uur naar huis. Een uur later dan eigenlijk zou moeten, dus dat was wel erg stressen (vooral ik stresste hem heel erg). Gelukkig waren we allebei nog nét op tijd thuis.

Brainstorm campagne

De dag daarna zijn we met Berg Films (die onze campagne gaat shooten) gaan brainstormen over de locaties en verhaallijn van de campagne. We hebben hele leuke ideeën opgedaan, maar dit blijft voor jullie nog even een verrassing. We gaan deels binnen shooten en deels buiten (in de duinen en op het strand). Om ervoor te zorgen dat we mooie beelden kunnen schieten hebben we op verschillende locaties onderzoek gedaan voor het uitzicht en de zonsondergang. 

Fotoshoot

Komende vrijdag hebben we de fotoshoot voor de productfoto’s. Daar ben ik zó benieuwd naar. Daar zal Susan volgende week wel meer over vertellen. Ik ben nu nog hard bezig met het maken van de webshop. Coming soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.