FREE shipping & returns | 30 day return policy

What’s new – week 6

Iedere week geven wij een kleine update over waar we de afgelopen week mee bezig zijn geweest. We vinden het erg leuk om onze ervaring met jullie te delen. Lees hier wat wij deze week hebben gedaan. 

Zomerse temperaturen 

Jeetje, wat een weer he?! Ik moet eerlijk zijn, dat warme weer heeft wel voor wat afleiding gezorgd. Ik heb lekker wat daagjes op het strand gelegen met af en toe een frisse (veilige) duik in de zee voor wat afkoeling. Het was heerlijk, maar ik moet zeggen dat ik daardoor wel wat minder aan het werk ben geweest. Ik merk dat ik het lastig vind om met die warmte geconcentreerd te werken. We hebben nog geen kantoor dus we werken vanuit huis en daar heb ik heb geen airco. Dus daar zit je dan met 30 graden in je appartementje, proberen iets zinnigs te doen… Het is mij niet echt gelukt. Hoe gaan jullie om met zulke warmte en werken? Als jullie goede tips hebben hoor ik het graag! Ik kan het wel gebruiken. 

Meeting op het strand

Hoe nu verder 

Ondanks het mindere werk de afgelopen week, betekent niet dat we helemaal stil hebben gezeten. In de vorige ‘What’s new’ blog vertelde ik dat we onze schetsen af hadden en dat het maken van technische tekeningen en maattabellen nu de volgende stap zijn. Hier zijn we dus wel mee bezig geweest maar de tekeningen zijn nog niet af. Het bepalen van maattabellen vonden we erg lastig en we kwamen er niet echt uit. We hebben gekeken naar de gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw en naar maattabellen van andere kledingwinkels, maar dat maakt ons niet echt wijzer. Dus we hebben besloten om hulp te vragen aan het productie-atelier. Ik vind het zelf super leuk en spannend, maar we hebben nu echt een afspraak gemaakt met het atelier! Ik word echt enthousiast van al die stapjes, het betekent dat we weer dichterbij onze droom komen! 

Het brainstormen en schetsen van de eerste collectie

Daarnaast zijn we ook nog bezig met brainstormen over nieuwe ideeën. Soms zitten we met het idee te spelen om een YouTube kanaal te beginnen. Hiermee zouden we jullie ook willen meenemen op ons avontuur maar dan in videovorm. Verder zouden we ook entertainment filmpjes kunnen maken, waarin we duurzame kleding testen bijvoorbeeld. Dit zijn nog ideeën die in de kinderschoenen staan, maar als het je leuk lijkt, laat het ons weten! 

Best for last

Rosanne en ik hebben de afgelopen tijd gewerkt aan het ondernemingsplan, daar hebben we het verder niet veel over of helemaal niet over gehad met jullie. Het leek ons niet zo spannend om daarover te praten, maar het plan is sinds vorige week af. Dit betekende voor ons dat we eindelijk konden gaan praten met een mogelijke investeerder die interesse in ons had getoond. Heel spannend! We hebben vorige gesproken met elkaar over onze plannen en wat we nodig hebben en beiden waren heel enthousiast en met resultaat. We hebben onze investering binnen! Dit was een heel grote stap voor ons, want dit betekent dat we nu echt onze plannen kunnen gaan uitvoeren. We zijn heel blij met dit nieuws en hebben hier ook zeker op geproost en een klein vreugde dansje gedaan 🙂 

We horen graag of jullie nog tips hebben voor werken in de hitte en of jullie nog meer van ons zouden willen zien. We laten snel weer van ons weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.